obrázek

26. září 2015

Člověk potřebuje "nakopnou" aneb blog v novém

Zdravím Vás z mého "nového" království,

tento nápad vznikl na popošťouchnutí mého kamaráda, který si (ne)šťastně rýpl, že s tou grafikou umím o hodně víc a ať se tady koukám víc snažit, protože mám co ukázat a říct. Tímto mu děkuji za nakopnutí a budu se snažit, fakt už přísahám a ano, některé články jsou fuč, protože se budou vydávat v trochu jiné verzi. 

Největší novinkou bude vždy nový článek nahoře, který vás prostě musí nalákat na přečtení a také více zapojení mých dalších koníčků, které uvidíte už velmi brzy. 


Já jsem hrozná slibotechna v tomto směru a proto Vám už nebudu slibovat dva články týdně, ale slíbím Vám, že když už článek vydám, tak bude propracovaný a snad i občas užitečný. Stop plkání! 


Nevíte se rady se vzhledem svého blogu? Skvěle vám poradí blog SILVI design, který nabízí spoustu rad a návodů, jak ho můžete vylepšit a jako druhý web pro tvorbu stránek a jeho skvělý HTML tahák

Užívejte prodloužený víkend a dělejte věci s láskou, protože se Vám to stokrát vrátí v ještě hezčí podobě. Budu moc ráda za každý komentář k novém vzhledu a mějte se krásně! 

S láskou, 
Klára 

6 komentářů: